Bloggartiklar

Ett sortiment som ger LYCKA


SabaFruit och Hedenbys är stolta leverantörer av varumärket Lycka. Noga utvalda råvaror, producerade med omtanke och omsorgsfullt hanterade. Lycka är det personliga, goda och naturliga – som syns i hyllorna!

Eftersom Lycka handlar om att aldrig tumma på kvaliteten, att ha kontroll över produktionskedjan och arbeta tillsammans med de allra bästa aktörerna i alla led, så väljs Lyckas odlare med omsorg. Det svenskodlade utbudet är en viktig del av varumärket, men för att kunna erbjuda ett komplett sortiment bjuds också produkter från andra delar av världen in – ekologiska och konventionella.

Det lilla extra
Ambitionen är att Lycka ska vara det där lilla extra. Det ska vara ett sortiment som efterfrågas av kunderna, förpackade på ett sätt som tilltalar både butik och konsument. Färger och grafisk profil ska tydligt signalera det glada, goda och hälsosamma och synas i hyllorna. Bakom varumärket döljer sig också det lilla extra när det kommer till kundunika lösningar, egna idéer, specialförpackningar och tilltalande butiksskyltning. Det mesta är möjligt så länge idéerna följer rådande kvalitetsregler!

Känslan sitter i förpackningen
Kvalitet och trygghet är viktiga ledord och innebär att varorna är spårbara, kontrollerade och lever upp till gällande certifieringsbevis. Lycka använder odlare som packar direkt på plats eller så köps produkterna hem i bulk och packas i SabaFruits eller Hedenbys eget packeri. Och vill kunden ha blandade produkter i en förpackning, så går det också att ordna. Alla produkter hanteras med samma omsorg, oavsett om de handpackas eller packas vid större linjer.

Det är LYCKA det.