Egen import

Egen import

Frukt och grönt från hela världen

Inom företaget finns kunskap som bygger på mer än trettio års erfarenhet av att importera frukt och grönt. Hela världen är vårt arbetsfält idag och vi väljer bara de bästa råvarorna från noga kontrollerade odlare i vårt nätverk. Vi har hela tiden ögonen på nyheter och trender på världsmarknaden.

Världens alla varor

Världens alla varor

Citroner från Sydafrika, mango från Asien och avokado från Sydamerika. Vi importerar ett stort antal frukter och grönsaker från hela världen. Vissa produkter är ekologiskt odlade, andra är konventionellt odlade. Oavsett så är odlarna utvalda med omsorg och det utförs ständiga kontroller för att försäkra att produktionen går rätt till.

Kvalitet hela vägen

Kvalitet hela vägen

SabaFruit arbetar aktivt för att alltid agera ansvarsfullt gentemot de människor vi arbetar med i de samhällen där vi verkar enligt CRS standard (Hållbart företag). Det handlar om att ha kontroll över hela produktionskedjan och arbeta tillsammans med de bästa aktörerna i alla led. Det ger dig kvalitet och trygghet.

Miljö och kvalitet

Miljö och Certifieringar

Vi följer flera internationella standarder gällande livsmedelssäkerhet och miljöhänsyn. Hållbarhet och säkerhet bidrar till den höga kvaliteten.


Våra importerade varumärken

Vi arbetar nära flera leverantörer över hela världen. Några av alla varumärken vi erbjuder är Exagro, Dole, King Kiwi, Premium Roman och Gyllene Korset blodapelsin.