Ekologiskt

Ekologiskt

Både närodlat och importerat

Efterfrågan på ekologiska produkter är större än någonsin – och kommer garanterat inte att minska. Vi har ett stort utbud av såväl svenska som importerade ekologiska varor och en tydlig ambition om att hela tiden ligga i framkant när det gäller detta sortiment.

Svenskt och importerat ekologiskt

Svenskt och importerat ekologiskt

Vi samarbetar med ett flertal utvalda leverantörer både i Sverige och i övriga världen för att möta den stora efterfrågan som finns på ekologiska produkter. Vi vill kunna erbjuda våra kunder ett brett och attraktivt ekologiskt sortiment, både närodlat och importerat.

Certifieringar och märkning

Certifieringar och märkning

Ekologisk odling innebär att samspela med naturen och ta så stor hänsyn till miljön som möjligt. Odlingen ska ske utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. SabaFruit är EKO-certifierade och odlingarna kontrolleras regelbundet av internationellt erkända och oberoende organisationer.

Vårt eget märke Lycka

Vårt eget märke Lycka

SabaFruit har tillsammans med dotterföretaget Hedenbys tagit fram varumärket Lycka. Utifrån gedigen kunskap om kvalitet har vi noga valt ut frukter och grönsaker från Sverige och världen och kan erbjuda ett brett ekologiskt sortiment hela året. Varumärket Lycka finns även för konventionella produkter.